MINÄ EN KIUSAA -TUOTTEET

 

Näytetään yhdessä oikeaa asennetta – osallistu Minä en kiusaa -kampanjaan!

Kiusaaminen on iso ongelma, josta voi syntyä jopa elämänmittaisia ongelmia kiusatulle. Siksi kiusaamisen kitkeminen on meidän kaikkien asia. Kauhava Härmät Rotaryklubi ry aloitti kampanjan kiusaamisen vastustamiseksi yhdessä MLL:n kanssa. Osallistumalla kampanjaan tuet konkreettista kiusaamisen vastaista toimintaa yläasteilla.

Helppo teko – iso vaikutus

Nyt voi osallistua joko yrityksenä, organisaationa tai yksittäisenä henkilönä kiusaamisen vastaiseen kampanjaan. Valitse seuraavista sinulle sopiva tukemistapa:

 • Osta verkkokaupastamme useampi t-paita tai pipo. Jaa vaatteet yrityksesi henkilökunnalle tai tutun koulun oppilaille tai oppilaskunnalle.
  • Ota kuva yhdestä tai useammasta henkilöstä puettuna pipoon tai t-paitaan.
  • Kerro osallistumisestasi kampanjaan jakamalla kuva tai video somessa tunnisteella #minäenkiusaa @Kauhava-Härmät-Rotaryklubi.
 • Tee rahalahjoitus verkkokaupan kautta.
  • Valitse verkkokaupasta haluamasi tukisumma. Lähetämme tukijoille oman Minä en kiusaa -paidan.
  • Ota kuva yhdestä tai useammasta henkilöstä puettuna pipoon tai t-paitaan.
  • Kerro osallistumisestasi kampanjaan jakamalla kuva tai video somessa tunnisteella #minäenkiusaa @Kauhava-Härmät-Rotaryklubi.

Mitä lahjoitetuilla varoilla tehdään?

 • 35 paitaa tai pipoa = ostoksesi avulla järjestämme koulutuspaketin yhden yläasteen tukioppilaille tai vastaavan koulutustapahtuman jollekin muulle ryhmälle
 • 20 paitaa = ostoksesi avulla järjestämme kiusaamista ehkäisevän koulutuksen yhden yläasteen 7-8. luokan oppilaille tai koulutustapahtuman vanhempainillassa tai vastaavan koulutuksen jollekin muulle ryhmälle.
 • lahjoitus 350 € = kiusaamista ehkäisevä koulutus yhden yhden yläasteen tukioppilaille. Voit halutessasi kohdentaa lahjoituksen haluamaasi kuntaan tai kaupunkiin.
 • lahjoitus 200 € = kiusaamista ehkäisevä koulutus yhden yläasteen yhden ikäluokan oppilaille (esim. 7-8. luokkalaiset). Voit halutessasi kohdentaa lahjoituksen haluamaasi kuntaan tai kaupunkiin.
 • yksi tai useampi paita tai pipo tai rahalahjoitus: kasvatat koulukohtaista tukioppilaiden tai 7-8. luokkalaisten Minä en kiusaa- koulutuspottia. Yksi tukioppilaskoulutus yhdellä yläasteella maksaa 350 € ja oppilaiden koulutukset 200 €/ikäluokka/koulu.

Siirry tästä verkkokauppaan ostamaan tuotteita tai lahjoittamaan!

Yhteistyökumppanit ja toimintamalli

Yhteistyökumppanina on alussa neljä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistystä Etelä-Pohjanmaalla.

Jos haluat kohdentaa täsmälahjoituksia jollekin toiselle alueelle, kohdistamme nämä varat toiveiden mukaan halutulle alueelle ja mobilisoimme mukaan alueellisen Rotary-klubin ja lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen. Täsmälahjoituksen kohteen voit ilmoittaa ostoskorissa yhteystietojesi 'Lisätiedot' -kohdassa.

Jos lahjoituksia kertyy paljon yhdelle alueelle, projektia jatketaan vuosittain, niin kauan kuin rahaa riittää.

Tarvitsemme näkyvyyttä – haasta mukaan kampanjaan ystävä tai yritys

Kaikki meistä tietävät, miltä tuntuu jää ulkopuolelle tai tulla väärin kohdelluksi. Kiusaamisen vastainen työ on siksi meidän kaikkien tehtävä.
Kun lähdet itse mukaan kampanjaan, vie viesti eteenpäin ja haasta mukaan kaverisi tai tuttu yritys. Tärkeintä ei ole lahjoituksen iso summa, vaan se, että mahdollisimman moni osallistuisi.

Jokainen somepostaus ja lahjoitus on tärkeä. Haasta kaverisi somessa postaamalla kuva Älä kiusaa-tuotteesta ja lisää postaukseen tunniste #minäenkiusaa @Kauhava-Härmät-Rotaryklubi.

Siirry tästä verkkokauppaan ostamaan tai lahjoittamaan!

Lue kampanjan mediatiedote.

tech
Maksutavat
MINÄ EN KIUSAA!
Kauhava Härmät Rotaryklubi ry
Jokirantatie 14
FI-62300, Härmä
FINLAND
puh. +358405011006
puh. +358405011006
EnKiusaaMa@gmail.com
Y-tunnus: 3070751-7